A+ R A-

Diverse

 

 

De câte ori deschid o publicaţie specializată în publicitate, mă uit, ca tot omul, şi la rubrica destinată locurilor de muncă ofertate. Nu mică mi-a fost mirarea, când, de fiecare dată, rubrica este înţesată cu solicitări în domenii care cer profesii de mult uitate. Iată o listă aproape completă a profesiilor căutate atât de firme din ţară, cât şi din străinătate, aranjate în ordine alfabetică: asistente spitale, bucătari, coafeze, cofetari, croitori, dulgheri, electricieni, fierar betonist, frezor, frizer, infirmiere, instalatori sanitari, laboranţi, măcelari, mecanici auto, muncitori necalificaţi, operatori calculator, operatori chimişti, ospătari, patiseri, recepţioneri, strungari, sudori, sondori, şoferi, tâmplari, tapiţeri, tractorişti, tinichigii, vânzători produse alimentare, vulcanizatori, precum şi maiştri în diferite domenii. La capitolul destinat absolvenţilor de studii superioare, ofertele se îndreaptă spre medici, ingineri, specialişti IT, medici veterinari, horticultori şi, de ce nu, profesori.

 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Ocna Mureş, continuă cercetările pentru găsirea unei femei din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu în noaptea de 27/28 aprilie 2016.

 

 

Pe perioada Sărbătorilor Pascale, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Poliţiştii au fost la datorie şi au acţionat, cu efective suplimentare, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia începerii noului an şcolar, în data de 14 septembrie 2015, poliţiştii din Alba vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar dar şi pentru creşterea siguranţei elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.

Pagina 1 din 32

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 338 vizitatori online