A+ R A-

Stiri regionale

Fotbal de aur, Din suflet pentru copii !

Anul acesta componenți ai Naționalei de Aur a României și ai celor de la Universitatea Cluj anii 90-95 au ales sa facă un cadou deosebit – sa fie alături de copiii aflați in dificultate, de ziua lor pe CLUJ ARENA.
 

Molnar Geza, consilier local PDL din Aiud a fost reţinut de procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de minori şi proxenetism. Oamenii legii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat că intermedia întâlniri între prostituate şi clienţi şi a înlesnit astfel practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane. Procurorul-şef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureşan a spus că persoanele care au întreţinut relaţii sexuale cu victimele „erau oameni din anturajul inculpatului, oameni de afaceri, oameni din diferite medii cu atribuţii”.

De la 1 aprilie ne aşteaptă un nou val de scumpiri

Email

În mai puțin de o lună, facturile ne vor goli și mai mult buzunarele. Gazele, electricitatea, benzina şi motorina, ale căror costuri influenţează majoritatea preţurilor produselor, se scumpesc cu procente considerabile, începând cu 1 aprilie.

Preţul unui litru de motorină va ajunge de la circa 6 lei, în prezent, la 6,5 lei. Mai ieftină decât motorina, benzina va costa, în medie, 6,2 lei pe litru, în urma scumpirilor. Pentru un “plin” de rezervor de 50 de litri, românii vor plăti mai mult cu 25 de lei.

Cheltuielile de funcționare ale Centrului de Sănătate Multifuncțional de la Ocna Mureș, estimate la 1,1 milion de lei pe an vor fi acoperite de Ministerul Sănătății și Casa de Asigurări de Sănătate. Contractul încheiat cu CNAS cuprinde servicii medicale care vor fi deservite de cele trei secţii, medicină internă, pediatrie și obstretică-ginecologie. În cadrul centrului vor funcţiona şi 20 de paturi în regim de spitalizare de zi.

Macromex face angajări la Câmpia Turzii

Email

Macromex a anunţat declanşarea procedurii de selecţionare a viitorului personal care va opera la cel mai mare depozit de produse congelate din Europa, care va fi situat în parcul industrial de la Câmpia Turzii.

Acesta va fi primul depozit de tip high bay cu temperatura controlată din România, înalt de 43m şi cu capacitatea de stocare de 17.000 de paleţi!

Pagina 1 din 2

Vizitatori online

Avem 49 vizitatori online