A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Planul magazinului Penny Market Ocna MureşPlanul magazinului Penny Market Ocna Mureş

 

Investitorul privat S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L. cu sediul în județul ILFOV, localitatea ȘTEFĂNEȘTII DE JOS, va construi în viitorul apropiat un magazin Penny Market în Ocna Mureş după ce a obţinut toate avizele necesare construcţiei şi este proprietarul terenului în suprafață de 5.200,00 mp, situat pe teritoriul administrativ al orașului OCNA MUREȘ mai exact în spaţiul situat între strada Mihai Eminescu şi locul unde odată se afla clădirea Băilor Sărate din Ocna Mureş. (foto jos)

IncadrareIncadrare

Investitorul a ajuns astfel la ultima etapă legală cea de anunţ şi dezbatere a propunerii PUZ. Actele depuse de către Rewe România la Primăria Ocna Mureş vor face obiectul unei hotărări de consiliu şi dezbaterii publice.

Conform PUZ-ului depus la Primăria oraşului Ocna Mureş "Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare pe verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, organizare de șantier”, Rewe România va construi o clădire cu o suprafaţă totală de 1420mp, va aloca peste 2500mp parcării şi circulaţiei auto dar va amenaja si aproximativ 1000 mp de spaţiu verde.

Publicul este invitat să consulte documentele privind propunerile de PUZ și să transmită observații și sugestii asupra acestor documente la sediul primăriei Ocna Mureș sau la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în perioada 26.05.2017-25.06.2017.

Proiectantul PUZ-ului este S.C. SMA CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. 13 Septembrie, Nr.3, Ap.2, nr. tel./fax: +40 264 430 789.

Se organizează dezbatere publică, ca metodă de consultare, în data de 23.06.2017, ora 10.00 la sediul primăriei Ocna Mureș.

 

 

Coroane la mormintele eroilor, cimitir Ocna MureşCoroane la mormintele eroilor, cimitir Ocna Mureş

 

Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, mare sărbătoare creștină, care marchează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere. Astfel, anul acesta, Ziua Eroilor este sărbătorită la 25 mai, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

 

 

 

Marius Stîncel, directorul Clubului Sportiv Ocna Mureş dovedeşte încă o dată că sloganul "Familia Soda" nu sunt doar vorbe în vânt ci ele reflectă o puternică legătură de prietenie între membrii clubului sportiv ocnamureşan. Astăzi, 25 mai el a ţinut să fie alături de şapte sportivi la festivitatea lor de absolvire a liceului, eveniment desfăşurat la Liceul Teoretic  "Petru Maior". La terminarea festiviăţii directorul clubului sportiv a scris pe pagina de facebook a clubului:

 

"Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureş, 25 mai 2017…cei mai minunaţi patru ani din viaţa unei alte generaţii s-au încheiat odată cu festivitatea de absolvire de anul acesta. Am avut din nou ocazia să văd părinţi emoţionaţi care îşi ştergeau lacrimile discret, tineri entuziasmaţi şi frumoşi prin comportamentul lor de proaspăt absolvenţi de liceu, cadre didactice copleşite de un alt final…de o nouă despărţire de “copiii lor” pe care i-au dădăcit, iubit, certat, încurajat, verificat, respectat timp de 4 ani.


Printre ei, 7 sportivi: Cociş Dănuţ, Cociş Ioan, Darian Andone, Florea Tudor, Oprinca Vlad, Palko Attila şi Piroşca Dan, sportivi, care încheie azi un capitol important al vieţii lor, dar numai pentru a deschide altul nou; şi cărora cu mult drag şi apreciere, doresc să le mulţumesc pentru dedicaţia lor faţă de sport în general şi faţă de clubul de sport din Ocna Mureş în particular. Şi datorită lor, spiritul sportiv al acestui oraş a rămas viu. Sper ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi dintre colegii lor mai mici, cărora să le predea cu mândrie ştafeta.


Pe aceşti copii deosebiţi îi aşteaptă noi provocări, alte prietenii şi un viitor plin de surprize. Final de liceu… iar de acum…totul se transformă în amintiri. În cele mai deosebite amintiri! Să le păstraţi cu grijă, dragilor şi să adăugaţi alături de ele altele la fel de frumoase.


Vă doresc să aveţi o viaţă plină de reuşite, în care planurile si visele voastre să devină realitate! Mult noroc!"

Foto: b365.roFoto: b365.ro

 

Poliţiştii din Aiud au identificat persoanele bănuite de comiterea a 3 infracțiuni de furt şi a unei fapte de însuşire a bunului găsit, toate având ca obiect telefoane mobile. Telefoanele, cu o valoare totală de 5.600 de lei au fost recuperate şi restituite proprietarilor.

 

Un videoclip postat pe o reţea de socializare ieri, 24 mai a devenit viral printre locuitorii oraşului Ocna Mureş care s-au arătat foarte indignaţi de cele prezentate în imagini. Este vorba despre locul de joacă din cartierul Uioara de Sus, inaugurat în 2014 şi care devine periodic  o  mare "groapă de gunoi". În imaginile surprinse de către o mămică se pot vedea resturi de ambalaje, sticle şi chiar îmbrăcăminte aruncate la întâmplare prin parc în timp ce se vede clar, coşurile de gunoi nu sunt nici pe departe pline.

Pagina 1 din 91

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 255 vizitatori online