A+ R A-

Articolele zilei

ArhivaArhiva

 

Oraşul Ocna Mureş va primi în curând o finanțare de peste 11 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua (2017-2020), pentru modernizări de străzi. Finanțarea a fost obținută în urma proiectelor depuse de Primărie pentru evaluare în cadrul PNDL II.

Ansamblul Folcloric "Tradiţii Uiorene" al Casei de Cultură din Ocna Mureş a participat, în data de 15 Iulie 2017, la Festivalul  Naţional de Folclor "SOMEŞUL ÎN CÂNT ŞI JOC" ,ediţia a III-a, din localitatea Mintiu Gherlii, judeţul Cluj.

Dansatorii de la Ocna Mureş au intrat în concurs la categoria +16 ani cu 9 perechi de dansatori, majoritatea dintre ei fraţi şi au prezentat juriului şi publicului prezent în sală un colaj de jocuri de pe Valea Mureşului.
 

 

Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea primei sesiunii de cerere de proiecte pentru măsura 19.1/ 6B Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a minorităţilor şi grupurilor vulnerabile.
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 12 IULIE 2017

 

Născută în Ocna Mureş, Mihaela Drăgan (Nemeş) a copilărit în Uioara de Sus, în familia Nemeş, din părinţii Nicolae şi Letiţia, ambii ingineri chimişti, pe vremuri, la Combinatul Chimic din localitate. Primii şase ani de şcoala îi parcurge la Şcoala Germană din Brăteiu, jud. Sibiu, alături de cele două surori, Nicoleta şi Anamaria, şcoala care i-a marcat în mod fericit cariera. Finalizarea gimnaziului are loc în Ocna Mureş, ca şi Liceul de Chimie Industrială, pe care l-a absolvit în 1979-1983.

 

Electrica anunţă întreruperi programate în alimentarea cu energie în judeţul Alba, în perioada 26-29 iunie, din cauza lucrărilor de întreţinere a reţelei.

În funcţie de condiţiile meteo, lucrările ar putea fi reprogramate.

 

Pagina 1 din 173

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 101 vizitatori online