A+ R A-

Articolele zilei

Solvay a construit un modern complex sportiv la Uioara

Email

 

 

Prin intermediul domnului profesor Alexandru Vigh, am intrat in posesia unor materiale de o mare insemnatate pentru echipa noastra draga SODA. Astfel in ziarul "Keleti Újság" ziar in limba maghiara care a aparut la Cluj Napoca intre anii 1918 -1944, in editia din data de 5 septembrie 1936, a fost publicat un articol despre Stadionul Dragostei - la vremea acea Solvay.
Articolul original, despre inaugurarea stadionului, in limba maghiara il gasiti in poza de mai sus.

Cartea profesorului Mihai Frățilă, va fi lansată la Ocna Mureş, în data de 20 noiembrie 2017, începând cu ora 14:00, la Casa de Cultură ,,Ion Sângerean,,!

Anunţ angajare mecanic auto

Email

 

Sevice auto situat în Ocna Mureș, angajează mecanic auto.
Condiții avantajoase.

Grupul Continental Young la Ocna Mureş

Email

Biserica Penticostală ,,Casa Pâinii,, din Ocna Mureş va găzdui duminică, 5 noiembrie, grupul Continental Young. Acest grup este format din 23 de adolescenţi (13-17 ani) cu proveniența din toată țara, care au ca pasiune comună muzica, fapt care îi determină să colinde țara și nu numai, în 7-8 turnee pe an.                                                

"Luminaţia" la Ocna Mureş

Email

De câteva zile piaţa agroalimentară din Ocna Mureş e plină de crizanteme. Forfotă mare, e un du-te vino, maşini cu numere din alte judeţe sau chiar din alte ţări străbat străzile oraşului. Ai zice că oraşul se pregăteşte de sărbătoare. Da, mi-am amintit  e într-adevăr o sărbătoare dar cu ghilimele de rigoare. Pentru o zi, de 1 noiembrie, ne reunim în familie şi mergem la cimitir să aprindem o lumânare şi să punem o floare la mormintele celor care nu mai sunt printre noi.

Pagina 1 din 179

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 54 vizitatori online