A+ R A-

Articolele zilei

Plata taxelor şi impozitelor locale poate fi efectuată şi online de astăzi, 16 ianuarie 2018, de către locuitorii oraşului Ocna Mureş şi a satelor aparţinătoare, anunţă administraţia locală.

 

Miercuri, 20 decembrie 2017, a fost semnat la MDRAPFE (Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene) contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare străzile Memorandumului, Ștefan Octavian Iosif, Mihai Viteazul, Vadului și Râului”.
Acest obiectiv de investiție a fost aprobat prin ordin MDRAPFE la 19.07.2017 în cadrul PNDL II (Programul Național de Dezvoltare Locală).
Valoarea finanțării este de aproximativ 8 milioane lei.

Crăciunul în inimile tuturor!

Email

 

Luni, 18.12.2017, într-o atmosferă de sărbătoare elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Petru Maior “Ocna Mureș au finalizat proiectul concurs: Crăciunul în inimile tuturor!. Sub îndrumarea cadrelor didactice elevii au amenajat sălile de clasă cu decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, cu respectarea tematicii și anume: Tradiții și obiceiuri specifice Crăciunului în lume, temă propusă de Consiliul elevilor- inițiatorii proiectului. 

 
La atmosfera specifică Sfintelor sărbători au contribuit elevii, profesorii și părinții acestora, care au organizat pe holurile școlii un Târg de Crăciun în care s-au îmbinat armonios generozitatea cu frumusețea, bunul gust cu rafinamentul, bucuria de a dărui cu bucuria de a împărtăși aceleași sentimente de înălțare sufletească.

Serbarea de Crăciun a şcolii de sub Banţa

Email

 

Magia sărbătorilor de iarnă reprezintă un izvor nesecat de bucurie și de liniște sufletească, o adevărată salbă de datini și obiceiuri strămoști. În această perioadă, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” din Ocna Mureş păstrează nealterat tezaurul spiritualității creștine. Cu glasurile lor cristaline elevii au pregătit momente speciale, presărate cu miresmele dulci ale colindelor și ale urărilor tradiționale.

 

Sportul este la el acasă în Ocna Mureş. Indiferent că vorbim de volei sau fotbal, în ultimul timp citim peste tot în presă despre rezultatele deosebite obţinute de tinerii sportivi ocnamureşeni. Aici, la Ocna Mureş, sportul înseamnă sute de copii care lasă deoparte pentru câteva ore pe săptămână tableta sau televizorul şi fac mişcare şi ... performanţă îndrumaţi de antrenori cu suflet mare. La Ocna Mureş sportul înseamnă multă muncă şi devotament dar rezultatele nu întârzie să apară.

Pagina 1 din 181

Vizitatori online

Avem 176 vizitatori online