A+ R A-

Articolele zilei

Foto: fb. / Iosif KatanaFoto: fb. / Iosif Katana

 

Deschiderea noului an şcolar aduce, de fiecare dată, atât pentru elevi şi părinţi, cât şi pentru profesori, bucuria începutului, a înnoirii vieţii.
Tradiţia şcolii ocnamureșene, generaţiile de absolvenţi de bună calitate care au făcut faimă învăţământului orașului obligă la continuarea performanţelor în educaţie. Rezultatele elevilor noștri, de care ne bucurăm în fiecare an, încununează o muncă transformată în pasiune de către dascălii lor.

 

Consilierii județeni au votat vineri, 8 septembrie 2017 în ședința extraordinară, încheierea unor acorduri de parteneriat cu administrațiile locale din Zlatna și Ocna Mureș, pentru realizarea unor lucrări de modernizare și reabilitare a clădirilor spitalelor din cele două localități. Proiectele vor fi realizate, în cea mai mare parte, din bani europeni, iar valoarea totală a investițiilor depășește 11 milioane de lei.

Foto: delaferma.comFoto: delaferma.com
 
 
Unilact Transilvania, unul dintre principalii producători 100% autohtoni de brânzeturi se află într-o continuă expansiune. Ca atare este în căutare de doi ucenici care să învețe meserie de la cei care acum lucrează în fabrică.
 
''Fac brânză de peste 18 ani. E momentul să dau meseria mai departe aşa că imi caut ucenic'', a declarat Ilie Ştefan unul din angajaţii fabricii de brânzeturi.

Iată ce condiţii sunt necesare:

 

             Având în vedere majorările de preț la serviciile de apă și canal pe care le preconizează SC APA CTTA SA, pentru ședința Consiliului Local din data de 30.08.2017, primarul orașului Ocna Mureș a decis inițierea unui proiect de hotarâre care să aibă ca scop atenuarea efectelor acestor scumpiri asupra populației.

            Orașul Ocna Mureș face parte din Asociația APA ALBA, asociație care are ca scop principal atragerea de fonduri europene pentru refacerea, reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canal din județul Alba. Pentru a putea pune în practică aceste proiecte, membrii acestei asociații s-au angajat să respecte un grafic eșalonat al creșterii prețurilor serviciilor de apă și canal până în anul 2022. Efectele respectării acestui acestor angajamente, atât de către Asociația APA ALBA cât și de către partea finanțatoare au început să fie vizibile încă din 2013, când în județ s-au investit peste 103 milioane de euro. Atunci în Ocna Mureș s-au investit peste 17 milioane de euro în reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canal (stație de epurare nouă, 11 stații de pompare, peste 28 km de rețea extinsă sau modernizată).

Penny Market Ocna Mureş angajează: Şef secţie

Email

 

 

CANDIDATUL IDEAL:
⦁   Absolvent de studii superioare/medii;
⦁   Persoană energică, amabilă, cu gândire pozitivă;
⦁   Rezistenţă la efort fizic mediu, ritm de lucru alert;
⦁   Experienţă în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare;
⦁   Capacitate foarte bună de comunicare şi decizie, atenţie distributivă, experienţă în lucrul cu echipa;
⦁   Orientare către rezultate şi găsirea de soluţii;
⦁   Cunostinţe bune de Word şi Excel.
 

Pagina 1 din 176

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 105 vizitatori online