A+ R A-

Articolele zilei

Planul magazinului Penny Market Ocna MureşPlanul magazinului Penny Market Ocna Mureş

 

Investitorul privat S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L. cu sediul în județul ILFOV, localitatea ȘTEFĂNEȘTII DE JOS, va construi în viitorul apropiat un magazin Penny Market în Ocna Mureş după ce a obţinut toate avizele necesare construcţiei şi este proprietarul terenului în suprafață de 5.200,00 mp, situat pe teritoriul administrativ al orașului OCNA MUREȘ mai exact în spaţiul situat între strada Mihai Eminescu şi locul unde odată se afla clădirea Băilor Sărate din Ocna Mureş. (foto jos)

IncadrareIncadrare

Investitorul a ajuns astfel la ultima etapă legală cea de anunţ şi dezbatere a propunerii PUZ. Actele depuse de către Rewe România la Primăria Ocna Mureş vor face obiectul unei hotărări de consiliu şi dezbaterii publice.

Conform PUZ-ului depus la Primăria oraşului Ocna Mureş "Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare pe verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, organizare de șantier”, Rewe România va construi o clădire cu o suprafaţă totală de 1420mp, va aloca peste 2500mp parcării şi circulaţiei auto dar va amenaja si aproximativ 1000 mp de spaţiu verde.

Publicul este invitat să consulte documentele privind propunerile de PUZ și să transmită observații și sugestii asupra acestor documente la sediul primăriei Ocna Mureș sau la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în perioada 26.05.2017-25.06.2017.

Proiectantul PUZ-ului este S.C. SMA CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. 13 Septembrie, Nr.3, Ap.2, nr. tel./fax: +40 264 430 789.

Se organizează dezbatere publică, ca metodă de consultare, în data de 23.06.2017, ora 10.00 la sediul primăriei Ocna Mureș.

 

 

Ziua Eroilor comemorată şi la Ocna Mureş

Email

Coroane la mormintele eroilor, cimitir Ocna MureşCoroane la mormintele eroilor, cimitir Ocna Mureş

 

Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, mare sărbătoare creștină, care marchează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere. Astfel, anul acesta, Ziua Eroilor este sărbătorită la 25 mai, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

Foto: b365.roFoto: b365.ro

 

Poliţiştii din Aiud au identificat persoanele bănuite de comiterea a 3 infracțiuni de furt şi a unei fapte de însuşire a bunului găsit, toate având ca obiect telefoane mobile. Telefoanele, cu o valoare totală de 5.600 de lei au fost recuperate şi restituite proprietarilor.

 

Un videoclip postat pe o reţea de socializare ieri, 24 mai a devenit viral printre locuitorii oraşului Ocna Mureş care s-au arătat foarte indignaţi de cele prezentate în imagini. Este vorba despre locul de joacă din cartierul Uioara de Sus, inaugurat în 2014 şi care devine periodic  o  mare "groapă de gunoi". În imaginile surprinse de către o mămică se pot vedea resturi de ambalaje, sticle şi chiar îmbrăcăminte aruncate la întâmplare prin parc în timp ce se vede clar, coşurile de gunoi nu sunt nici pe departe pline.

Foto: arhivăFoto: arhivă

 

 

Un bărbat în vărstă de 74 ani, în timp ce urca pe lîngă bicicleta "Hagăul" pe marginea drumului a fost surprins şi accidentat de către un şofer băut. Acesta a fugit de la locul accidentului însă a fost identificat în scurt timp de către poliţişti.

 

Pagina 1 din 170

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 298 vizitatori online