A+ R A-

Eveniment

 

 

 

Marius Stîncel, directorul Clubului Sportiv Ocna Mureş dovedeşte încă o dată că sloganul "Familia Soda" nu sunt doar vorbe în vânt ci ele reflectă o puternică legătură de prietenie între membrii clubului sportiv ocnamureşan. Astăzi, 25 mai el a ţinut să fie alături de şapte sportivi la festivitatea lor de absolvire a liceului, eveniment desfăşurat la Liceul Teoretic  "Petru Maior". La terminarea festiviăţii directorul clubului sportiv a scris pe pagina de facebook a clubului:

 

"Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureş, 25 mai 2017…cei mai minunaţi patru ani din viaţa unei alte generaţii s-au încheiat odată cu festivitatea de absolvire de anul acesta. Am avut din nou ocazia să văd părinţi emoţionaţi care îşi ştergeau lacrimile discret, tineri entuziasmaţi şi frumoşi prin comportamentul lor de proaspăt absolvenţi de liceu, cadre didactice copleşite de un alt final…de o nouă despărţire de “copiii lor” pe care i-au dădăcit, iubit, certat, încurajat, verificat, respectat timp de 4 ani.


Printre ei, 7 sportivi: Cociş Dănuţ, Cociş Ioan, Darian Andone, Florea Tudor, Oprinca Vlad, Palko Attila şi Piroşca Dan, sportivi, care încheie azi un capitol important al vieţii lor, dar numai pentru a deschide altul nou; şi cărora cu mult drag şi apreciere, doresc să le mulţumesc pentru dedicaţia lor faţă de sport în general şi faţă de clubul de sport din Ocna Mureş în particular. Şi datorită lor, spiritul sportiv al acestui oraş a rămas viu. Sper ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi dintre colegii lor mai mici, cărora să le predea cu mândrie ştafeta.


Pe aceşti copii deosebiţi îi aşteaptă noi provocări, alte prietenii şi un viitor plin de surprize. Final de liceu… iar de acum…totul se transformă în amintiri. În cele mai deosebite amintiri! Să le păstraţi cu grijă, dragilor şi să adăugaţi alături de ele altele la fel de frumoase.


Vă doresc să aveţi o viaţă plină de reuşite, în care planurile si visele voastre să devină realitate! Mult noroc!"

Primăria şi Consililul Local Ocna Mureş, Asociaţia Culturală "Tradiţii Ocnamureşene", Casa de Cultură "Ion Sângerean" în colaborare cu Clubul Copiilor Ocna Mureş organizează în data de 31 mai de la ora 17.00, în centrul oraşului Ocna Mureş, spectacolul muzical-coregrafic "1 Iunie, Ziua Internaţională a Copiilor".

 

 

Primăria oraşului Ocna Mureş, Consiliul Local Ocna Mureş, Casa de Cultură "Ion Sângerean" şi Asociaţia Culturală "Tradiţii Ocnamureşene" organizează spectacolul de pricesne şi cântece religioase "Lumina Învierii", vineri, 7 aprilie de la ora 18.00. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură "Ion Sângerean" iar intrarea este liberă.

Prezentare expediţie pe muntele Manaslu

Email

 

Alpinistul clujean Vasile Cipcigan care pe 1 octombrie 2016 a atins vârful Manaslu (8.156 de metri) din Himalaya vine la Ocna Mureş. Vasile Cipcigan este șef formație la Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj și vine insoţit de cel care l-a însoţit în expediție, jurnalistul Titus Crăciun.
 

Spectacol dedicat zilei de 8 Martie

Email

 

Liceul Teoretic "Petru Maior" din Ocna Mureş vă invită marţi, 7 martie 2017 la spectacolul dedicat zilei de 8 Martie "De dragul tău, mămico!"

Pagina 1 din 43

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 435 vizitatori online