A+ R A-

Sport

 

Etapa 21 din Liga a 4-a se încheie cu o nouă victorie pentru fotbaliştii ocnamureşeni! Duminică, 7 mai, Soda Ocna Mureş a câştigat în deplasare la Teiuş scor final: Rapid CFR Teiuş - CS SODA Ocna Mureş 0-3 (0-0).

 

Sâmbătă, 29 aprilie de la ora 17.00 sunteţi aşteptaţi să îi susţineţi pe băieţii de la Soda Ocna Mureş în meciul din etapa a 20-a, liga a IV-a, meci împotriva celor de la AFC Transalpina Şugag

Inter Ciugud - CS SODA Ocna Mureş 1-3 (0-0)

Email

 

Soda Ocna Mureş dovedeşte că în acest retur este invincibilă. Astăzi, la Ciugud fotbaliştii ocnamureşeni au marcat cea de-a 5-a victorie consecutivă, scor final Inter Ciugud - CS SODA Ocna Mureş 1-3 (0-0).

 

Sâmbătă, 15 aprilie 2017, echipa de fotbal Soda Ocna Mureş va întâlni pe teren propriu, începând cu ora 11.00 pe Dalia Sport Daia Română, meci din cadrul etapei a 18-a din Liga a IV-a. Echipa ocnamureşană se află printre locurile fruntaşe din clasament înregistrând până acum trei victorii şi un egal!

A 3-a victorie consecutivă pentru Soda Ocna Mureş

Email

 

Echipa de fotbal din Ocna Mureş a învins ieri, 8 aprilie, în deplasare, echipa Energia Săsciori în a 4-a etapă a Ligii a 4-a. A fost o confruntare inedită, câștigată de ocnamureșeni cu 2-1 (0-1) având în vedere că toate cele 3 goluri au fost înscrise de antrenorii celor două formații, Ioan Marcu (18) pentru Săsciori, respectiv Ovidiu Maier (69) și Ionuț Pereat (71) pentru Ocna Mureş.

Pagina 1 din 48

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 430 vizitatori online