A+ R A-

Sport

Preselecţie pentru fotbal feminin

Email

 

În vederea formării echipei de fotbal feminin, pentru participarea la Campionatul Județean de Fotbal Feminin U-14, clubul de fotbal CS SODA Ocna Mureş, organizează preselecţie pentru fetele născute în anul 2003 și mai tinere.

Victorie după victorie pentru Soda Ocna Mureş!

Email

 

 

Soda Ocna Mureş a susţinut astăzi unul din cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon fotbalistic în deplasare la Blaj cu echipa CIL Blaj scor final: CIL Blaj - CS Ocna Mureş 1-2 (1-1). Gabor Alex a deschis pentru ocnamureşeni scorul încă din minutul 10 în urma unui corner executat excelent de către Ionuţ Pereat iar gazdele au egalat cu 6 minute înainte de încheierea meciului în urma unei lovituri de la 11 metri. Însă, după nici 2 minute Soda urma să pecetluiescă scorul în urma unei lovituri libere executate de către Pereat, respinsă în faţă de către portar de unde Raţiu Viorel a înscris ultimul gol al meciului fără drept de apel.

 

Etapa 21 din Liga a 4-a se încheie cu o nouă victorie pentru fotbaliştii ocnamureşeni! Duminică, 7 mai, Soda Ocna Mureş a câştigat în deplasare la Teiuş scor final: Rapid CFR Teiuş - CS SODA Ocna Mureş 0-3 (0-0).

 

Sâmbătă, 29 aprilie de la ora 17.00 sunteţi aşteptaţi să îi susţineţi pe băieţii de la Soda Ocna Mureş în meciul din etapa a 20-a, liga a IV-a, meci împotriva celor de la AFC Transalpina Şugag

Inter Ciugud - CS SODA Ocna Mureş 1-3 (0-0)

Email

 

Soda Ocna Mureş dovedeşte că în acest retur este invincibilă. Astăzi, la Ciugud fotbaliştii ocnamureşeni au marcat cea de-a 5-a victorie consecutivă, scor final Inter Ciugud - CS SODA Ocna Mureş 1-3 (0-0).

 

Pagina 1 din 48

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 75 vizitatori online