A+ R A-

Stiri din Razboieni

Accident grav la Războieni

Email

Incidentul rutier s-a produs miercuri, 18 februarie, în jurul orelor 16:00, pe raza localității Războieni. Potrivit poliției, un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei neadaptate în curbă, a ieșit de pe carosabil, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat, accidentând-o pe o tânără de 26 de ani care se afla la acel moment pe trotuar. Aceasta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal Aiud. Șoferul autoturismului a fost testat cu alcooltestul, care a relevat o valoare de 0,74% și a fost însoțit la spital pentru prelevarea de probe și stabilirea exactă a alcoolemiei.

În data de 11.02.2014, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuinţă din Războieni - Cetate, au fost găsite două persoane decedate.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului i-a identificat pe F.E. 73 de ani şi pe soţul acesteia, F.I., de 76 de ani, din Războieni Cetate, decedaţi în dormitorul locuinţei.

In imagine mama unuia dintre copii (inca disparuti la aceasta ora) le indica pompierilor locul unde sa caute.. In imagine mama unuia dintre copii (inca disparuti la aceasta ora) le indica pompierilor locul unde sa caute..

Cei doi copii au dispărut joi după-amiază de pe maulul râului Mureş, în zona localităţii Războieni. Potrivit martorilor cei doi copii se scăldau în râu și la un moment dat nu au mai fost zăriți. Este posibil ca cei doi minori să se fi înecat. Echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au început căutările celor doi minori în jurul orei 17:45.

Rănit după ce s-a băgat cu mopedul într-un gard

Email

 

În data de 19.05.2013, ora 13.37, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Gării din Razboieni - Cetate, a avut loc un accident rutier.

Sfinţii Arhangheli Mihail şi GavriilSfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

     Cu prilejul Prăznuirii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil în data de 8 noiembrie 2012, ocrotitorii localităţii Războieni Cetate, Biserica Ortodoxă din Războieni are bucuria duhovnicească să vă invite la acest eveniment deosebit de important pentru comunitatea noastră, pentru a fi împreună la rugăciune către cei care leagă cerul de pământ şi pentru a ne apropia mai mult de cer. Bucuria e cu atât mai intensă întrucât biserica noastră va fi înconjurată încă din ajunul sărbătorii de un impresionant sobor de preoţi slujitori.

     Am avea deosebita bucurie de a ne fi alături la aceste momente pline de adâncă bucurie ce se vor desfăşura după următorul program:

Pagina 1 din 4

Vizitatori online

Avem 59 vizitatori online