A+ R A-

Stiri din Unirea

 

În data de 30 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Unirea, l-au identificat pe T.L., de 39 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, persoană în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt dintr-o biserică din comuna Unirea, prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de peste 2.000 de lei.

Minor accidentat în comuna Unirea

Email

În data de 29.06.2014, ora 14.46, pe Drumul Național nr. 1, pe raza localității Unirea, un minor în vârstă de 12 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea părţii carosabile, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de Z.V., de 50 de ani, din Lunca Mureșului.

În data de 11.05.2014, ora 14,40 pe DJ 103G, în localitatea Ciugudu de Jos, comuna Unirea, o minoră în vârstă de 13 ani, din localitate, în timp ce circula pe o bicicletă, la pătrunderea de pe un drum secundar, în strada principală, nu s-a asigurat corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată de către un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Unirea.

La data de 09 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Unirea au fost sesizaţi cu privire la producerea, pe raza comunei Unirea, a unei agresiuni fizice.

Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti a rezultat că ieri, 09 aprilie a.c., R.C., de 29 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba în timp ce se afla pe o strada situată pe raza comunei Unirea, l-a întâlnit pe F.V., de 76 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, ocazie cu care i-a solicitat acestuia  o sumă de bani împrumut şi pe motiv că a fost refuzat, i-a aplicat bărbatului de 76 de ani, lovituri în zona feţei, după care persoana vătămată a fost deposedată de suma de 200 lei. 

Accident rutier pe DN1, între Miraslău şi Unirea

Email

Astăzi pe raza comunei Miraslău, F.I., de 54 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism,  nu s-a asigurat în mod corespunzător la efectuarea unei depășiri, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă în aceeaşi direcţie, de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

Pagina 1 din 9

Vizitatori online

Avem 55 vizitatori online